Mindfulnessretreat Experiece Nature

MAY 25

JUNE 01

Stel je voor: ’s morgens word je wakker in je tipi. Je loopt naar buiten, geniet van het uitzicht. Je stapt in de buitendouche. Ontbijt in alle rust. In de prachtige yogashala of bij het meer volg je een mindfulness-sessie: je leert hoe je met meer rust en energie kunt leven. Hoe je je eigen pad kunt volgen in plaats van geleefd te worden. Bewuste keuzes maken. Leren en ervaren via workshops, meditaties, yoga, mini-opstellingen, mooie twee-aan-twee-oefeningen.

Rond het middaguur lunchen we samen op het terras. ’s Middags is er volop ruimte om te genieten van het landgoed en de omgeving. Gewoon waar jij zin in hebt. Alleen of met anderen Je kunt een duik nemen in het zwemmeer, een heerlijke lange wandeling maken over de Algarviana of een roadtrip maken langs de Atlantische kust en stoppen bij een van de geweldige surfspots in de omgeving. ’s Morgens kun daar je suppen, ‘s middags surfen. Luieren kan natuurlijk ook. Daar is alle rust en ruimte voor. Heerlijk een boek lezen in je hangmat of je lekker laten masseren door Petra. ‘s Avonds schuif je weer aan voor een heerlijke maaltijd. Eten uit eigen moestuin, verser kan niet. De avonden bestaan uit lekker lang te tafelen, mooie gesprekken, een film te kijken in de buitenlucht of vallende sterren spotten. Net waar we zin in hebben. Om daarna heerlijk rozig onze comfortabele tipi in te duiken. Een week om nooit te vergeten. Ga je mee?

 

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

08.30-10.00 uur    ontbijt

10.00-12.00 uur    workshop mindfulness 

13.00-14.00 uur    lunch 

14.00-17.00 uur    vrije middag: samen of alleen 

17.00-19.00 uur    opfrissen, relaxen

19.00-21.00 uur    diner op het terras

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Hoens. Ik ben dol op bijzondere ervaringen en plekken. Ik geloof in de kracht van stilte, de natuur én van groepen. En ik ben mindfulnesstrainer. In mijn retreats komen al deze passies samen. 

Ik wil mensen inspireren te gaan leven en werken vanuit zichzelf. Omdat je daar je blijer, betekenisvoller en succesvoller door wordt. Ik doe dat dat door je ‘anders te laten kijken’ naar je leven, je werk. Bewust zijn. Daar begint het mee. Zien welke oude patronen en overtuigingen je nog belemmeren. De weg vrijmaken om dat te doen wat jij echt wil doen. In deze retreat hebben we een week lang de tijd om te kijken wie jij bent, waar jij staat en wat jij nodig hebt om verder te kunnen. De groep en de omgeving werken hierbij als versneller. 

De prijs voor deze week is 1.085,- Dit is inclusief:

  • een volledige mindfulnesstraining intensive: workshops, meditatie, yoga, stiltewandeling

  • werkboek en meditaties voor thuis

  • 7 overnachtingen in een tipi voor 2 personen

  • 3 heerlijke maaltijden per dag 

  • gebruik faciliteiten op locatie

 

De kosten zijn exclusief:

  • vliegtickets en vervoer naar/van locatie

  • overige activiteiten zoals suppen, surfen etc.

  • drankjes 

 

Ook goed om te weten:

 

ik maak vooraf een besloten Facebook-pagina om kennis met elkaar te maken en afspraken te maken rond samen vliegen/auto huren en rijden. Gezellig en makkelijk.

Ga je mee? Als je interesse hebt of vragen, mail of bel me dan: karinhoens@gmail.com of 06 15 47 26 76. Meer weten over mij? Kijk dan op www.karinhoens.nu

Into the Wild Algarve logo