Dave is operationeel verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons landgoed en vanwege zijn creatieve geest benoemd tot hoofd marketing. Meer dan tien jaar had Dave zijn eigen productiestudio, waar hij audiovisuele content creëerde voor verschillende brands. In 2013 besloot Dave, samen met zijn vrouw Sonya en hun dochter Jip, avontuurlijk groen te gaan. Zij verruilden hun huis in het drukke Amsterdam voor de ruige natuur in de Algarve en creëerden Into The Wild. Voor een goed gesprek over het groene leven of de beste Science Fiction films moet je bij Dave zijn.

itwa team

Sonya heeft vele talenten en beheerst de kunst van het multi-tasken. Al mediterend tovert ze de meest culinaire hoogstandjes uit de keuken. In Amsterdam had zij haar eigen kapsalon en heeft haar kappersschaar meegenomen naar Portugal. Met haar achtergrond als allround vormgeefster (grafisch, mode, haar en interieur) is Sonya dus niet zonder reden aangesteld als chef de cuisine én interieurstylist. Samen met man Dave, dochter Jip en zoon Flint, woont Sonya in een prachtige yurt. Ze voelt zich inmiddels helemaal thuis in de Algarve en zorgt er als geen ander voor dat de gasten van Into The Wild datzelfde gevoel ervaren.

Petra brengt het liefst de hele dag door op het water en gelooft niet in toevalligheden. Voordat haar avontuur bij ITWA begon, zette Petra zich in voor een plastic vrije oceaan bij The Ocean Cleanup in Delft. Ze neemt je graag mee in haar avontuurlijke levensstijl en is daarom verantwoordelijk voor de organisatie van activiteiten. Naast het schrijven van teksten voor ITWA is ze een pro in het geven van massages en reiki behandelingen. Als ze nog tijd over heeft vind je haar waarschijnlijk in de keuken, roerend in de pannen.

Dave Hemminga

Sonya Langedijk

Petra Mijnders

vrijwilligers

Onze bewondering en dankbaarheid gaan in het bijzonder uit naar alle bezoekers die onze paden hebben gekruist en hun stempel hebben gezet op ons ITWA project. Mede dankzij ons vrijwilligers profiel en alle mond tot mond reclame zijn we veelmaal overdonderd geweest door hun grote enthousiasme, leergierigheid en vaardigheden. Namens Sonya, Petra en Dave, grote dank voor alles en hopelijk tot een volgende ITWA keer.

Heb je interesse in een avon(a)tuurlijke werkvakantie, vrijwilliger of stageplek in 2018 - 2019? laat het ons dan weten via: dave@intothewildalgarve.com

 

Type werkzaamheden bij ons:

 

- het verlenen van hospitality service

- katering

- household

- algemeen technisch onderhoud

- timmer en bouwwerkzaamheden

- solar elektrotechniek 

- yoga en pilates les geven

- tuinieren

- beesten verzorging

- kinderactiviteiten

Into the Wild Algarve logo