Gebalanceerde en vooral lekkere gerechten maken met behulp van de seizoenen, planeten en de twee uitersten yin en yang? Tijdens deze week wordt het geen meten, wegen of tellen van calorieën. Maar wel een week waarbij je je lichter en energieker voelt! Deze lichte detox week is opgebouwd met methodes vanuit de Macrobiotiek en de Yin/Yang filosofie.

Juni

23-30

recipe for happiness

Food, Detox & Yoga

Dit klinkt je misschien wat zweverig in de oren maar het houdt in dat we werken met 5 elementen: vuur, aarde, metaal, water en hout. Jij en ieder ander mens, bezit deze 5 elementen maar er is er 1 leidend. Misschien heb je last van bepaalde dingen zoals vermoeidheid of buikpijn maar krijg je geen vat op waar dat vandaan komt. Met behulp van kennis over deze 5 elementen geven we je inzicht welk element leidend is bij jou en hoe daarop je voedsel aan te passen. Door de aangeboden workshops zal je voedselkeuze veranderen, verrijken en je manier van leven en koken verdiepen! Leer koken met de kracht van de natuur. Dit alles ondersteunt met energieke (yang) en ontspannende (yin) yoga lessen. Kom en geniet van de deze lichte detox week gevuld met zon, yoga en kookworkshops.

Wie organiseren deze week?

Deze week wordt georganiseerd door Sonya en Karin, twee echte foodies. 

Karin is een ware encyclopedie op het gebied van voedsel en de 5 elementen. Op boeiende wijze kan zij jou inzichten geven over bepaalde voedingspatronen en het doorbreken van gewoontes. Zonder het ingewikkeld te maken inspireert zij om gezond, natuurlijk en lekker eten op een praktische manier vorm te geven in jouw leven. 

Sonya is onze creatief, vegetarische kokende chef met een berg aan ervaring bij retreats en haar eigen blog. Haar inspiratie is gebaseerd op een natuurlijke levensstijl in een yurt samen met haar gezin. Voor kennis over koken met kruiden en planten uit de natuur kun je bij Sonya terecht.

Een dag bij ITWA

Dit is hoe een dag eruit kan zien. Wil je liever een paar onderdelen niet mee doen. Informeer naar de mogelijkheden!

08:00 yoga

09:15  super smoothie ontbijt

10:00 vrije tijd

11:00 kook workshop

13:00 lunch 

14:30 vrije tijd/ strand

18:30 vers bereide maaltijd/ kampvuur/ muziek

Inclusief

  • 7 nachten verblijf 

  • 3 kook workshops

  • Groepsconsult 5 elementen

  • Dagelijkse yoga/meditatie sessies

  • Ontspannende holistic massage

  • Super smoothie ontbijt

  • 5 x Vegetarische lunch en diner ( 2 dagen eigen initiatief)

Kosten

Package 1: gedeelde tent met 2 andere deelnemers: €805,-

Package 2: gedeelde tent met 1 andere deelnemer: €880,-

Package 3: prive tent: €1.030,-

Praktische informatie

Gratis pick up service mogelijk in Budens.

Met een huur auto komen is een pre 

Voldoende tijd voor eigen invulling ( 2 dagen geen programma)

Diner op dag van aankomst inbegrepen ( check in om 16 uur) 

Ontbijt op dag van vertrek inbegrepen ( check out om 11 uur) 

Mail voor al je vragen en persoonlijke wensen naar: petra@intothewildalgarve.com. Er is van alles mogelijk en bespreekbaar.

Into the Wild Algarve logo