retreate programmas 2018

Welkom bij de ITWA retraites

Een week even helemaal niks. Verblijven in luxe ingerichte tenten en je geen zorgen maken over wat je allemaal moet doen. Een week lang nemen wij je mee in een week van rust, inspirerende activiteiten en een natuurlijke digital detox. Een retreat bij ons betekent even niet onderweg zijn. Even niet continue online willen zijn. Simpelweg genieten van de plek waar je bent; een prachtig verscholen paradijsje weggestopt in een natuurpark in de Algarve. Uit je hoofd, bezig met je handen of fysiek. Niet bezig zijn met dingen regelen want elke dag vult zich met een programma dat zowel actief als ontspannend is. Zonder dat het saai wordt of het woord verveling in je naar boven komt. 7 nachten slaap je op fijne comfortabele bedden in onze mooi ingerichte tenten. Je bepaalt zelf of je met iemand je tent wilt delen of liever alleen slaapt. Voel welkom!

June

09-16

Surf Yoga & woodcraft

Lessons from the deep by ITWA

Leren surfen op de prachtigste plekken in de Algarve? Relaxen op onze eco retreat terwijl heerlijk vegetarische maaltijden vers voor je bereidt worden? Uit je hoofd, terug in pure onstpanningsmodus? Ervaren hoe het leven vergaat op een off the grid lokatie, in de wilde, ongerepte natuur? Zo, dit lijstje kan nog wel even doorgaan! Want dit en nog veel meer is allemaal mogelijk bij ons in de week van 9-16 juni!

June

23-30

Food, Detox and Yoga

A Recipe for Happiness by ITWA

Kom koken met ons en leer van welk voedsel jij energie krijgt! 

 

Gebalanceerde en vooral lekkere gerechten maken met behulp van de seizoenen, planeten en de twee uitersten yin en yang? Tijdens deze week wordt het geen meten, wegen of tellen van calorieën. Maar wel een week waarbij je je lichter en energieker voelt!

Organised by Move Your Wave

Sep

01-08

Ride waves and find balance in your life

Wil je meer zelfvertrouwen, kracht in jezelf naar boven halen, of je grenzen verleggen? Trotseer met ons de Portugese golven en ontdek dat je door los te laten meer grip krijgt.

Meer informatie vind je op de website: 

www.moveyourwave.com

Sept 30

Oct 07

Schrijf Retraite Kort Roman

(in Dutch)

Living Ink by ITWA

Het ontbreekt de schrijver niet zelden aan tijd, ruimte, rust, inspiratie om de klus te klaren. Tijdens de ‘Korte Roman Schrijvers Retraite’ zijn precies die elementen in overvloed aanwezig. Laat je tijdens de retraite week begeleiden en inspireren door schrijfcoach Janneke Siebelink.

vanaf €850-

Oct 

21-28

Familie Yoga Week (in Dutch)

One happy family

Deze bijzondere Familie Yoga week is een all-inclusive retraite. Verbind met elkaar tijdens de yoga, in onze natuur en leer samen muziek maken tijdens een muzikale workshop. Ons landgoed is een ware speeltuin voor kids. Samen met Sanne, van de Kinderyogatuin organiseren we deze te gekke week!

Praktische informatie

  • gratis pick up service mogelijk in Budens. Met een huur auto komen is een pre 

  • Diner op dag van aankomst inbegrepen ( check in om 16 uur) 

  • Ontbijt op dag van vertrek inbegrepen ( check out om 11 uur) 

  • Mail voor al je vragen en persoonlijke wensen naar: petra@intothewildalgarve.com. Er is van alles mogelijk en bespreekbaar. 

Into the Wild Algarve logo