surf

De Algarve is een van de van de mooiste surf bestemmingen van Europa. Vanaf ons terrein bevindt je je zo aan zowel de westkust als aan de zuidkust, afhankelijk van waar de beste golven zijn. Op 30 minuten afstand bevinden zich onder andere de volgende surfspots aan de westkust: Arrifana, Carrapateira, Praia do Amado, Tonel Beach (in Sagres).

 

Op 25 minuten afstand bevinden zich onder andere de volgende surf spots aan de zuidkust: Praia de Mos, Zavial, Praia da Luz

 

De Algarve is niet alleen een paradijs voor golfsurfers, ook kitesurfers kunnen hier hun hart ophalen. In de zomermaanden juni, juli en augustus is de lagoon in Alvor een perfecte spot door de voorspelbare thermische wind. De mooie lagoon ligt op ongeveer 30 minuten rijden vanaf Budens en is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde kite surfers. Voor golf kiten is Bordeira een mooie bestemming. 

 

Petra is een toegewijde surfster en helpt je graag mee voor het vinden van de perfecte surf of kite spot. Voor informatie over activiteiten in de Algarve zoals de surf, kite of SUP kan zij je ook verder helpen.

Into the Wild Algarve logo